Reisadvies

Oostenrijk

Al jaren dé grote favoriet onder Nederlandse wintersporter!

Er zijn talloze redenen waarom Oostenrijk is uitgegroeid tot het populairste wintersportland voor Nederlanders. Natuurlijk de gezelligheid die voortvloeit in de dorpen, hotels en pensions, het enorme scala aan skimogelijkheden van beginner tot super-crack, van snowboarder tot langlaufer en niet te vergeten de vele kilometers wandelpaden door de sneeuw. Je vindt er voor ieder wat wils, van trendy wintersportplaatsen met een internationaal tintje tot gemoedelijke bergdorpjes. Voor vele wintersporters betekend ‘Oostenrijk’ niet enkel ‘skiën tot zo ver het oog reikt’, maar ook zeker ‘après-ski’ – die hier grootschaliger en gezelliger is dan waar dan ook.

Vind je wintersportbestemming op de kaart

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: